Win geldprijzen met de XWords Time Puzzelcompetitie !!

 

Als je een puzzel volledig en correct opgelost hebt wordt dat automatisch geregistreerd op de website. Je moet er wel voor zorgen dat je telefoon of tablet verbinding kan maken met internet.

 

Per opgeloste puzzel krijg je punten toegekend. Puzzels hebben een moeilijkheidsgraag van 1 tot 4 sterren. Voor elke ster verdien je één punt. Dus een goed opgeloste 1-ster puzzel levert 1 punt op. Een goed opgeloste 4-sterren puzzel levert 4 punten op.

 

De scores worden per maand bijgehouden en doorlopend gepubliceerd op de website. Als je een puzzel goed opgelost hebt, wordt de stand op de website meteen bijgewerkt. Degene die het meeste punten heeft aan het einde van de maand is de winnaar en krijgt een geldprijs. De hoogte van de geldprijs is afhankelijk van het aantal deelnemers. Hoe meer mensen mee-puzzelen, hoe hoger de uitgekeerde prijzen worden. Bij voldoende deelname worden er meerdere prijzen uitgekeerd.

 

Prijswinnaars krijgen automatisch bericht op hun apparaat bij het starten van de app. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.


Download XWords Time vanaf Google Play door op het logo te klikken:
Stand juli
PlaatsSpelerPunten
Geen juiste oplossingen ontvangen.Eindstand augustus
PlaatsSpelerPunten
Geen juiste oplossingen ontvangen.

Toegekende prijs maart: € 10
Wordt vrienden met XWords Time op Facebook